Randers FC’s anfører Erik Marxen lægger ikke skjul på, at han er skuffet over nederlaget til SønderjyskE. Han havde gerne set , at det var blevet til point, da Randers-truppen var en time i overtal.

LÆS OGSÅ: AGF-kvartet fortsat ude til FCK-opgør

Haji Wright formåede dog at løbe igennem Randers-forsvarer, hvorefter han kunne sende bolden i nettet. Dermed sikrede han også SønderjyskE en udebanesejr, til trods for at de spillede med en mand i undertal i en time.

Efter kampen blev Marxen interviewet af Discovery. Her gav han udtryk for, at han ikke var tilfreds med holdets defensive indsats.

“Det er for løst. Vi er for dårlige forsvarsmæssigt, og det er sådan set det, der slår os ihjel,” udtalte han efter kampen.

Han er dog af den opfattelse, at det også godt kunne have set bedre ud i den anden ende.

“Vi skal have fundet den nøgle, der kan lukke lidt flere forsvar op. Det har vi lidt svært ved. Det er for ringe. Det er der ingen tvivl om,” tilføjede han over for Discovery.

LÆS OGSÅ: Skarpeste AGF-angriber i SL-historien: “Jeg er vildt stolt”

Efter 28 minutters spilletid fik SønderjyskEs Ekani sit andet gule kort. Det resulterede dog ikke, at Randers fik succes med at lukke kampen til deres fordel.