Ole Gunnar Solskjær og Manchester United-mandskabet leverede en mildest talt fremragende præstation, da man i gårsdagens Premier League-opgør besejrede Southampton med hele 9-0.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær om nyindkøb: Han skal vænne sig til Premier League

Det bød dog også på et rødt kort til Southampton efter blot to minutters spil, hvorfor man tidligt i kampen blev reduceret til ti mand. Det røde kort faldt til Alexandre Jankewitz efter en tackling på McTominay fra United.

Det var dog ikke det eneste røde kort, de fik i kampen. Det samme skete i 86. minut, da også Jan Bednareks måtte smutte i bad. Mike Dean mente, at han fratog Anthony Martial en oplagt målchance som den sidste mand.

Ole Gunnar Solskjær mener dog nu, at man bør fjerne reglen i sådanne situationer som ovenstående. Han er også træt af at se, hvordan mange situationer bliver færdigspillet på trods af, at der er offside.

"I slutningen af kampen endte de på ni mand. Reglen, der sender ham (Jan Bednarek, red.) ud, er en mærkelig regel. Den regel bør blive afskaffet," siger Ole gunnar Solskjær til Sky Sports, hvorefter han tilføjer.

"En anden regel er offside, hvor spillet fortsættes og Wan-Bissaka næsten blev skadet pga. det. Det skal også ændres," siger United-manageren.

Han vil dog uden tvivl være glad for kampens udfald. Det betyder, at Manchester United ligger á point med Manchester City i toppen af Premier League. City har dog to kampe i hånden, hvorfor Manchester United ikke har råd til at falde på isen.

LÆS OGSÅ: Månedens spiller i Manchester United er blevet kåret

Manchester City skal i aften gæste Burnley i Premier League. Den kamp vil blive vist klokken 19.00.