Manchester United har fået en række spillere tidligt hjem fra deres landsholdssamlinger. Desuden er der også en række spillere, der er vendt tilbage til klubben med skader. Det har medført, at der er opstået en række tvivlsspørgsmål forud for Manchester Uniteds kommende kamp mod Brighton, som spilles på søndag.

LÆS OGSÅ: Manchester United er i førersædet til at signe ‘den nye Nemanja Vidic’

Blandt andet har både Marcus Rashford og Mason Greenwood været nødt til at forlade sine respektive landsholdslejre, fordi de begge har pådraget sig skader.

Dog var begge spillere med til træningen i løbet af fredagen. Som følge af dette kan det heller ikke udelukkes, at de vil være i spil til søndagen kamp mod Brighton.

Derudover er både Anthony Martial og Victor Lindelöf også vendt tilbage til klubben med skader, som de har pådraget sig. De er dog mere tvivlsomme til søndagens kamp i Premier League.

“Marcus og Mason trænede med i morges og forhåbentligt får de ikke nogen reaktion. Hvis de kommer igennem morgendagens træning, så er de klar til at blive udtaget,” lød det fra Ole Gunnar Solskjær, da han udtalte sig til Manchester Uniteds hjemmeside, hvilket han fulgte op med:

“Hverken Anthony eller Victor trænede med, og vi afventer stadig de afgørende meldinger på deres tilstand.”

LÆS OGSÅ: Solskjærs hovedpine: Har to fantastiske valgmuligheder

Manchester United er forud for søndagens opgør nummer to i Premier League med 14 point op til Manchester City. Derudover har de et enkelt point ned til Leicester City.