Det kan med det samme bekræftes, at Edinson Cavani er på holdkortet. Han lignede en mand, der havde problemer i kampen mod Southampton, hvilket man efterfølgende fik bekræftet. De kunne nemlig fortælle, at han havde ankelproblemer.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Paul Pogbas fremtid i Manchester United

Ole Gunnar Solskjær bekræftede til pressemødet, at han forventer, at Edinson Cavani når at blive helt klar til kampen, og det tyder da også på, at dette bliver en realitet, da man har fanget ham ud foran hotellet.

Brandon Williams har blot spillet én Premier League-kamp for United i denne sæson, men han er også med på holdetkortet. Eric Bailly ser dog ikke ud til at være en del af truppen, da man ikke har set ham ankomme med holdet.

Truppen, som man har spottet:

De Gea, Henderson, Grant; Wan-Bissaka, Williams, Tuanzebe, Lindelof, Maguire, Shaw, Telles; Matic, Fred, McTominay, Van de Beek, Pogba, Fernandes; James, Greenwood, Cavani, Rashford, Martial

LÆS OGSÅ: Avis: Manchester United-stjerne er højt på ønskelisten hos FC Barcelona

Det er en stor dag for Manchester United-spillerne, da alle ønsker at vise sin bedste side. Det håber Solskjær i hvert fald på, da han ønsker at minde flyofrene fra München-episoden, med en fantastisk præstation fra spillerne.