Ole Gunnar Solskjær mener, at der er brug for flere mål fra midtbanen. Mere specifikt mener han, at der er brug for, at en spiller som Scott McTominay bidrager med flere mål. Faktisk ser den norske træner gerne, at han når 10 mål i denne sæson, efter at han leverede et mål mod West Ham i tirsdagens FA Cup-kamp.

LÆS OGSÅ: Bayern-boss bekræfter: Henter 22-årig fransk forsvarer

Med målet mod West Ham, er McTominay nu oppe på i alt tre mål i sine seneste tre kampe for Manchester United. I de seneste 14 kampe er det blevet til seks mål.

Nu har Solskjær udfordret McTominay og resten af midtbanespillerne til at lave flere mål og oplæg, da truppen har haft en tendens til blot at stole på Bruno Fernandes samt de fire angribere i form af Cavani, Greenwood, Martial og Rashford.

Solskjær ved dog, at der er brug for mål fra midtbanen, hvis Manchester United skal gøre sig forhåbninger om at vinde trofæer.

"At få mål fra midtbanen er afgørende. Sidste sæson var vores tre angribere fantastiske og scorede omtrent 60 mål, hvor også Bruno kom og bidrog, men vi havde brug for mål fra midtbanen," siger Solskjær til Evening Standard.

"Scott har evnen til at gå boks-til-boks. Han plejede at være angriber. Hvis vi skal kunne bevæge os op ad tabellen og få succes i de andre turneringer, har vi brug for vores angribere, men midtbanen må også gerne bidrage med mål."

LÆS OGSÅ: Prisen for Dembélé kan overstige 1 milliard kroner i aften

"Hvis Scott kan fordoble sin måltotal, ville det være en meget god sæson for en såkaldt defensiv midtbanespiller," runder han af.