Manchester United fik en smal sejr over West Ham søndag aften, hvilke fik United-manager Ole Gunnar Solskjær til at udtale efter kampen, at de gør det svært for dem selv.

LÆS OGSÅ: Derfor fører City kampen om Håland mod United

De Røde Djævle fik tre point med fra opgøret, men det skyldtes dog primært, at Liam Dawson endte med at score et selvmål på Scott McTominays hovedstød tidligt i anden halvleg.

“Som forventet, så vil de altid gøre det svært for dig,” sagde Solskjær til Sky Sports efter kampen. “Vi kunne have været mere komfortable mod slutningen, da vi havde et par anstændige chancer for at afslutte det. Vi kan godt lide at gøre det svært for os selv.”

“Det handler om ikke at give dem omsætninger hele tiden. I de første 15 minutter gav vi bolden væk hver gang vi angreb. Du skal ikke åbne dumt op, da du ved, at West Ham er en trussel i et modangreb, så vi forblev sammensat og organiseret.”

LÆS OGSÅ: Solskjær: Kan ikke have ondt af United-managere

“Vi skabte massive muligheder, men den sidste pasning eller skud var ikke godt nok. Vi kunne let have scoret to eller tre mål. Men den kunne også være endt i vores i sidste ende, da de er en trussel.”