Dani Ceballos er i øjeblikket en af de Real Madrid-spillere, der rygtes væk fra klubben. Men ifølge den spanske journalist Carlos Capio vil spanieren hellere blive og kæmpe for en plads på Zidanes hold. 

Da Zinedine Zidane vendte tilbage til jobbet som træner i Real Madrid, var en af betingelserne for franskmanden, at han i højere grad ville blive hørt, når det gjaldt spillerindkøb og salg. I hans første periode i klubben, følte Zidane sig ikke hørt af klubpræsident Florentino Perez. Sådan skriver den spanske fodboldjournalist Carlos Capio i en klumme i Marca.

Zinedine Zidane skulle ifølge Capio være glad for de spillerindkøb, klubben har foretaget sig, hvor profiler som Eden Hazard, Luka Jovic, Ferland Mendy, Rodrygo Goes og Eder Militao er kommet til. Den 22-årige midtbanespiller Dani Ceballos skulle være blandt de spillere, som den franske træner gerne ser blive solgt. Spanieren har imponeret under U21-EM, men ifølge Carlos Capio ved Ceballos godt, at han må finde en ny klub, selvom han ønsker at blive i Real Madrid og kæmpe for spilletid. 

Milan, Napoli, Arsenal, Betis og Sevilla nævnes som mulige bejlere til den unge midtbanespiller, som ifølge Marca må regne med at skulle betale omkring 375 millioner kroner i overgangssum for spilleren. Carlos Capio skriver, at Dani Ceballos selv foretrækker at komme afsted på en låneaftale eller få en indføjet en tilbagekøbsklausul for Real Madrid ved et eventuelt salg. Real Madrid er desuden interesseret i at hente nye spillere til Ceballos’ position, skriver Capio, og her nævnes Paul Pogba som et bud – på trods af at den spanske kongeklub allerede har brugt masser af millioner på spillerkøb.

I de spanske sportsmedier forventes det dog stadig, at walisiske Gareth Bale bliver solgt og kan bringe nogle millioner ind på kontoen i Real Madrid.