Paul Pogba har længe været rygtet væk fra Manchester United. Rygterne har stået på, lige siden han skiftede til Premier League-klubben.

LÆS OGSÅ: Manchester United-målmand ønsker at forlade klubben

I den seneste tid har Pogba været forbundet med et skifte til enten Real Madrid eller sin tidligere klub, Juventus. Real Madrid syntes dog at have opgivet kampen, og havde i stedet rettet deres fokus mod ‘den nye Pogba’, Rennes’ 17-årige Eduardo Camavinga.

Cheftræner i Real Madrid, Zinedine Zidane, er fortsat en stor beundrer af Pogba, men Uniteds rapporterede pris på over 100 millioner pund i sommers medførte, at et skifte ikke ville være muligt. Derfor blev Camavinga i stedet et mål, og det var forventet, at han ville tilslutte sig klubben i juni.

Fokus tilbage på Pogba

Imidlertid, ifølge det spanske medie AS, planlægger den spanske storklub nu at lave en u-vending. Det vil sige, at de igen vil rette deres fokus mod den 27-årige Pogba, efter at Calciomercato.it rapporterede, at Pogbas pris ville lyde på mellem 60 og 65 millioner euro til sommer.

Selvom at skrive kontrakt med ham var udelukket af Madrid for nylig, har den franske midtbanespiller, der er repræsenteret af Raiola ikke mistet håbet om at bære den hvide spillertrøje.

Begivenheder, den dårlige form på hans nuværende hold, og det faktum, at han kun har et år tilbage af sin kontrakt næste sommer, får alt sammen Pogbas pris til at falde.

Tværtimod er Camavingas pris sigende, og der er en reel auktion blandt de største hold i Europa, som alle vil have ham. Det inkluderer i særdeleshed PSG og Juventus, men også Madrid.

Pogba, 27, har stadig sin bedste del af sin karrier foran ham. Camavinga, 17, er et sats. United-spilleren er en realitet, mens Rennes-spilleren er et projekt, skriver AS.

AS forklarer herefter, at på trods af Pogbas høje løn, betyder hans globale omsættelighed, at det fortsat er en god investering.

LÆS OGSÅ: Neville: Fernandes er lige så god som Rooney og Cantona

Ifølge Forbes’ seneste beregning (2019) er Pogba den fodboldspiller i verden, der tjener 4. mest på reklame. Han er kun overgået af Cristiano, Messi og Neymar.