Den belgiske klub Zulte Waregem har budt på AGF-spilleren Jens Stage. Men han er ikke til salg, siger Peter Christiansen, og de otte millioner kroner som belgierne angiveligt bød, er desuden ”peanuts”, siger sportsdirektøren. 

Jens Stage er en del af fremtiden hos AGF. I hvert fald, hvis det står til klubbens sportsdirektør, der blankt afviser at sælge den 22-årige midtbanespiller. Den belgiske klub Zulte Waregem har ifølge rygter, som Aarhus Stiftstidende har skrevet om, budt små otte millioner kroner for U21-landsholdspilleren, men det er for lille et beløb, siger Peter Christiansen. 

”Det er alt for lidt. Jeg vil næsten sige det sådan her; han er ikke til salg. Det handler om, at vi vil bygge et ordentligt fodboldhold op. Så hvis der er nogen, der skal have vores bedste spillere, så er det på et andet niveau end dét, som nogen hidtil har vist sig at ville betale,” siger sportsdirektøren til den aarhusianske lokalavis. 

Stiften spørger Peter Christiansen til den udtalelse, som Jens Stage er kommet med i BT, hvor han siger, at han har brugt ferien på at overveje sin fremtid. Men det tager sportsdirektøren ganske roligt. 

”Selvfølgelig har han brugt sin ferie på at spekulere på det. Det er helt normalt. Men jeg har for store forventninger til, at Jens Stage godt kan håndtere den slags, end at der skal laves en overskift om, at han ikke kan sove om natten.”

Peter Christiansen mener, at Zulte Waregem har valgt en forkert tilgang i deres forsøg på at købe Jens Stage, og han afviser, at han skulle have holdt et møde med klubbens direktør Eddy Cordier, som BT ellers har skrevet skulle være tilfældet. 

”Jeg ved ikke, hvilket agentfirma de har deres informationer fra. Men det er en lodret løgn. Jeg har oplyst dem(den belgiske klub) om, at vi ikke kunne de dage, fordi vi var på et bestyrelsesseminar. Og at der ikke var nogen grund til, at de kom for de peanuts – de penge – de havde smidt i puljen,” siger sportsdirektøren til Aarhus Stiftstidende og kalder den belgiske klubs ageren for ”latterlig og uprofessionel,” når de godt vidste, at AGF ikke havde mulighed for et møde.