Han er en meget eftertragtet spiller, og har været på radaren i flere klubber. Nu viser også Bayern München interesse for Pedri.

Bayern München har set sig varme på spanske Pedri. Faktisk er de så ivrige efter at hente ham, at de er klar til at sende en stor pose penge til FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Ledelsen overvejer salg: Hollandsk stjerne kan være fortid i Barcelona

Ifølge den spanske avis AS, er den tyske storklub villige til at gøre Pedri til det dyreste indkøb i klubbens historie.

Avisen skriver, at Bundesliga-klubben er villige til at tilbyde mindst 80 millioner euro for det unge talent. Det er svarende til 594 millioner kroner, hvilket dog er langt under hans frikøbsklausul.

Tilsyneladende skulle Bayern München dog være villige til at forøge deres bud på Pedri, såfremt Barcelona giver udtryk for, at de er interesserede i at forhandle.

Foto: Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images

Det er dog ikke blot Barcelona, der potentielt set kan score en stor sum penge på denne transfer. Det kan den unge spiller også selv ende med at gøre.

Bayern München skulle nemlig være klar til at firedoble Pedris nuværende løn i Barcelona. Det skyldes sandsynligvis, at den tyske klub vil forsøge at give ham økonomisk incitament til at rykke til Tyskland.

Det vides endnu ikke, hvad Pedris syn på dette er, men der er dog kun en meget lille chance for, at han overvejer det. Pedri har nemlig for nylig skrevet under på en lang kontrakt med Barcelona.

Af samme årsag er der også kun en meget lille chance for, at FC Barcelona er interesserede i at give slip på den kun 18-årige midtbanespiller.

LÆS OGSÅ: Officielt: Pedri vinder prestigefyldt pris

I den nye kontrakt, som Pedri for nylig satte sin underskrift på, er der sågar en frikøbsklausul på intet mindre end 1 milliard euro. Det er svarende til mere end 7,4 milliarder kroner.