Det virker ikke som det mest sandsynlige i verden, at Mourinho bliver fyret i Tottenham, da det ville koste dem rigtig mange penge, men det ikke ligefrem lys ud for Mourinho.

LÆS OGSÅ: Mourinho efter Tuchel-ansættelse: Ikke svært at være Chelsea-træner

Spurs står noteret for at have tabt fire ud af deres fem seneste kampe i Premier League, hvorfor de i øjeblikket indtager en deprimerende niendeplads i tabellen. Og det er derfor ikke overraskende, at der så småt er opstået spekulationer om hans sikkerhed i Tottenham.

Daily Mail har således skrevet, at man i Tottenham har et meget godt øje til Julian Nagelsmann, der i øjeblikket er træner for Leipzig som Yussuf Poulsen spiller for, samt Brendan Rodgers, som træner Kasper Schmeichel i Leicester. Han har tidligere været træner for Liverpool, hvor han blev erstattet af Jürgen Klopp.

De tilføjer dog hurtigt, at hverken den ene eller den anden er et realistisk bud indtil sommer – og det er som det tidligste. De slår ligeså fast, at det vil blive dyrt for Tottenham, hvis man kan skal have Rodgers væk fra Leicester.

Tottenham kan dog – i hvert fald næsten – redde sæsonen i Europa. De skal torsdag i aktion mod Wolfsberger.

LÆS OGSÅ: De har nok af dem: United vil sælge ud på denne position

Daily Mail skriver også, at Tottenhams betyrelsesformand Daniel Levy ikke har tænkt sig at fyre Mourinho. Han håber således på, at Mourinho – som tjener 130 millioner kroner om året – kan få succes i Tottenham.