Luis Suárez har afsløret, at han følte den samme smerte som Lionel Messi, da han måtte forlade Barcelona i kontroversiel handel, der sendte ham til Atletico Madrid.

Messi var ikke tilfreds med beslutningen, hvorfor han gik verbalt til angreb på klubben, for deres beslutning om at skubbe Suárez væk. Han endte – som sagt – med at tilslutte sig Atletico Madrid.

“Du fortjente en afsked, der passer til, hvem du er: en af de vigtigste spillere i klubbens historie. Én der har åbnet imponerende ting for holdet og på et individuelt plan,” skrev Messi bl.a. på Instagram.

“Du fortjente ikke, at de smed dig ud på den måde, de gjorde. Men sandheden er, at intet overrasker mig mere.”

Ikke overrasket over Messi

Suárez fortæller, at han ikke er overrasket over, at Messi valgte at reagere på den måde, som han gjorde. Desuden sætter han også ord på, at han havde samme følelser over hans Barca-exit.

“Jeg var ikke overrasket over Messi, for jeg kender ham for godt. Jeg genkendte smerten han følte, lige så vel som jeg gjorde,” udtalte Suárez efter Uruguays 2-1-sejr over Chile, hvor han scorede.

“Han følte, at de skubbede mig ud af klubben. Der var andre måder at gøre det korrekt på med mig. Det var seks lange år og det generede også ham. Jeg ser ham som en ven og han ved, hvor meget vi led.”

“Min familie ville se mig glad. Der er nogle underlige ting i Barcelona, som fx at sende dig til træning alene, fordi du ikke er udtaget til kampen.”

“Sådanne ting gjorde, at jeg fik det skidt, og min familie så, at det påvirkede mig, så de opfordrede mig til at tage imod muligheden. Da Atletico viste interesse i mig, tøvede jeg ikke et sekund.”

“Det er klart, at jeg skal vænne mig til forskellige ting, men jeg føler mig meget glad i Atletico.”

God start i Atletico

Den 33-årige fik en rigtig god start for Diego Simeones hold i sidste måned. I første kamp scorede han nemlig to mål og lavede et assist.

Simeone tøvede derfor heller ikke med at hylde Suárez efter hans første kamp, hvor han særligt fremhævede hans arbejde med bolden.

“Hans to mål skiller sig ikke ud for mig, men hans assists, hans løb og han bevægelse gjorde.”

“Ændringer gav os lidt ekstra med Marcos styrke, kvaliteten af Vitolo, klarheden af Thomas (Partey), og Suárez ved, hvad han skal gøre: spille for holdet.”