Forhandlingerne om Ter Stegens forlængelse nærmer sig med hastige skridt, og det bliver nu rapporteret, at Ter Stegen øjner muligheden for at blive den bedst betalte målmand i verden.

De lægger heller ikke skjul på, at både FC Barcelona og Ter Stegen ønsker at forlænge. Det siges, at der har være noget, der har stået i vejen, og det skulle angiveligt være Ter Stegens krav om en ny løn.

Det kan nemlig blive svært for Barcelona at møde dette krav, hvis man tager et kig på deres økonomi.

Har sænket sin pris

Inden coronasmitten tog til, ønskede Ter Stegen at tjene €24 millioner om året, men han har siden sænket sin pris. Det bliver rapporteret, at han vil acceptere €18 millioner om året i stedet for.

Det skriver Barca Universal.

Begge parter ser dog optimistisk på tingene, selvom det ikke bliver nemt. Ter Stegen ønsker at blive den bedst betalte målmand i verden, og han mener, han har fortjent det.

Hvis FC Barcelona møder hans krav vil han være den spiller, der får den andenhøjeste løn i truppen. Det er kun Lionel Messi, der får mere.

Kan forlade Barcelona

Det blev tidligere rapporteret, at klubber såsom Juventus og Bayern München ønskede at satse på Ter Stegen.

Den interesse er dog falmet, og det er gode nyheder for Barcelona.

Det betyder til gengæld, at FC Barcelona er nødt til at gå de ekstra meter, for at få deres målmand til at blive i klubben.