Thomas Frank og Brentford har allerede sikret sig en markant forstærkning forud for den kommende sæson.

Brentford har taget hul på forberedelserne til den kommende sæson ved at sikre sig den anerkendte målmand Mark Flekken fra Bundesliga-holdet Freiburg.

Den hollandske landsholdsspiller har bestået de nødvendige lægetjek og det har nu set dagens lys, at han bytter Tyskland ud med Englang på en fire-årig kontrakt, dog med forbehold for den internationale godkendelse og arbejdstilladelse.

Sådan lyder meldingen på Brentfords egen hjemmeside.

Cheftræner, Thomas Frank, lægger heller ikke skjul på, at han er tilfreds med tilgangen af Mark Flekken:

“Vi er utroligt glade for at have sikret os Mark. Han er en spiller med enorm kvalitet, der vil styrke vores målmandsteam betydeligt. Med sin omfattende erfaring kommer han til os efter to succesfulde sæsoner hos Freiburg, hvor holdet netop opnåede en fornem femteplads i Bundesligaen og kvalifikation til Europa League”.

Og 2022/23 sæsonen var da også en bemærkelsesværdig sæson for den evigt populære 29-årige målmand.

Her kunne han nemlig sande, at have opnået en imponerende rekord. I løbet af 34 Bundesliga-kampe holdt han rent bur hele 13 gange, hvilket var det højeste antal clean sheets i hele divisionen. Freiburg endte desuden som nummer fem i tabellen, hvilket var en præstation, der banede vejen for deres kvalifikation til Europa League.

Mark Flekken gjorde også sin internationale debut for Holland den 26. marts 2022 i en venskabskamp mod Danmark. Her stod han over for Brentfords egne Christian Nørgaard og Mathias Jensen.

Målmænden har gjort god figur, hvor han har stået mellem stængerne i sine ubesejrede fire landskampe, han har spillet for sit land.

Thomas Frank glæder sig også til at se Mark slå sine folder mellem stængerne for Brentford:

“Han spillede en afgørende rolle for holdet der og kommer nu til os med ambitionen om at løfte vores gruppe og forbedre holdets præstationer. Mark er en fremragende målmand og er komfortabel med bolden ved fødderne. Hans evne til at fordele bolden er yderst imponerende”.