Thomas Frank er en populær herrer.

Thomas Frank har for alvor bidt sig fast på danskernes læber med hans enormt flotte præstationer for Premier League-klubben Brentford.

Og sidenhen er det da også mundet ud i, at hele Danmarks Thomas Frank for nyligt blev kåret som årets træner i Danmark.

Og for de garvede fodboldentusiaster, så ved man også hvor vanvittigt det han fortager sig er.

Men de gode præstationer kommer med en pris.

For hans flotte resultater er bestemt ikke gået ubemærket hen. Han er nemlig blevet sat i forbindelse med det ledige trænersæde i storklubben Tottenham.

Og nu ligger der altså et kæmpe sommerskifte og lurer i horisonten for den evigt populære Thomas Frank.

Det løfter cheffodboldkorrespondent Alex Crook hos Talksport, verdens største sportsradio, sløret for. Han lægger nemlig ikke skjul på, at London-klubben har Thomas Frank som favorit til jobbet, efter at klubben tilbage i marts fyrede Antonio Conte.

Det sker i kølvandet på, at en række af de andre kandidater ikke længere er i spil til det prestigefyldte job.

Thomas Frank har siden rygterne så dagens lys blot afsløret, at det gør ham enormt stolt at læse om rygterne, men det for ham handler om den sidste del af sæsonen, der inden længe lakker mod enden.

Thomas Frank har stået i spidsen for Brentford siden 2018, hvor han i skrivende stund er i gang med sin anden sæson i den bedste engelske fodboldrække, hvor Brentford i øjeblikket befinder sig på en flot niendeplads i klubbens anden sæson i Premier League efter oprykningen.