Den tidligere West Ham-angriber Dean Ashton lægger ikke skjul på, hvem han mener, Manchester United bør hente. Der florerer nemlig mange rygter om, at Erling Haaland skal væk fra Dortmund, og han skal til United, mener han.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

Han mener sågar, at Manchester United bør betale, hvad end, der skal til, for at få fat i målhajen, der står noteret for at have scoret 43 mål i lige så mange kampe for Borussia Dortmund.

Ifølge talkSPORT, så kommer Erling Haaland til at koste i omegnen af 1,3 milliarder kroner, hvis han skal hentes den kommende sommer. Det ville være et smart træk af storklubberne, da hans frikøbsklausul, der lyder på hele 580 millioner kroner, først vil træde kraft 2022.

“Jeg mener, at Manchester United bør gøre alt for at få ham. Jeg mener, at han er et talent, der kommer til at definere den her generation. Han kunne blive indkøbet for Manchester United i de næste 10 år. Eller for enhver anden klub. Det antal mål, han kommer til at bidrage med. Det er ikke kun én sæson, hvor han har formået at gøre det, på det højeste niveau,” kommer det fra Ashton ifølge talkSPORT.

“Han har været i tre klubber i forskellige lande, hvor han har været i stand til at tilpasse sig til at spille på det højeste niveau. 18 mål i 13 Champions League-kampe, det er vanvittigt! Hvad ville han kunne levere for Manchester United?”

Han fortæller herefter, at Manchester United bør droppe alt, de har i hænderne og hente Erling Haaland. Han bør nemlig stå øverst på Ole Gunnar Solskjærs liste over transferønsker.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

“Et indkøb af ham bør stå øverst på deres liste. Jeg er klar over, at han har en frikøbsklausul næste sommer. Men det her er en spiller, hvor man bliver nødt til at betale hvad end, han så kommer til at koste. Så vigtig kan han blive for klubben.”