Der har været adskillige rygter om, at Lionel Messi ikke føler sig til rette, og at han ønsker at vende retur til Barcelona.

Lige siden Lionel Messi forlod Barcelona, har der været forlydender om, at han ønsker at vende retur til Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Medie: Storklub i dialog med Cristiano Ronaldos agent

Efter Xavis udnævnelse som Barcelona-træner, er disse rygter blot blevet intensiveret. Ydermere har der også været forlydender om, at han og familien har svært ved at finde sig til rette i den franske hovedstad.

Og nu siger, at Lionel Messis tidligere holdkammerat Cesc Fabregas, at han er sikker på, at den argentinske stjerne vender hjem til Barcelona én dag.

“Barcelona er alt for Messi. Hans tid nu i Paris er en forbigående fase, men han vender tilbage en dag. Han er taknemmelig for sit livs klub,” siger Fabregas i et interview med Mundo Deportivo.

Han udtalte sig også om den massive kritik, som den argentinske stjerne er blevet udsat for i de franske medier.

“Jeg husker det første år med Luis Enrique, hvor han blev kritiseret meget. En krise af alt det, der blev lavet. Så vandt Barca en treble. Nu kan noget lignende ske,” siger han.

LÆS OGSÅ: Thomas Tuchel vil hente Barcelona-stjerne for 370 millioner

“Jeg forstår, at programmer skal sælges, men vi taler om en spiller, der kan efterlade dig på et sekund. Med Messi skal du altid være forsigtig – for en sikkerheds skyld. Han har reb i et stykke tid.”