I den spanske fodboldverden har Girona FC skabt overskrifter med deres imponerende præstationer. Klubben fortsatte deres sejrsrække ved at besejre Alavés med en overbevisende 3-0 sejr.

Efter kampen er Gironas nu ubesejret i de seneste 11 kampe på tværs af forskellige turneringer. Samtidig fandt de tilbage til toppen af La Liga.

Gironas succes blev cementeret af den tidligere FC Midtjylland-spiller, Artem Dovbyk. Klubbens brandvarme topscorer bidrog med to mål i kampen. Dovbyk åbnede scoringen med et hovedstød, der bragte Girona foran 1-0. Hans præstation blev yderligere forstærket i anden halvleg, hvor han fra straffesparkspletten sikrede sit tiende mål i sæsonen.

Gironas dominans blev yderligere understreget af Portu, der med en forrygende afslutning mod det lange hjørne fordoblede føringen lige før pausen.

Efter pausen forsøgte Alavés at komme tilbage i kampen, men Gironas forsvar stod fast, og holdet bevarede kontrollen over spillet. Med denne sejr har Girona nu et forspring på to point ned til Real Madrid på andenpladsen, hvilket understreger deres position som et af de førende hold i La Liga.