Den tidligere La Masia-spiller, der i dag tørner ud for portugisiske Benfica, afviser ikke et Barcelona-comeback.

I aften skal FC Barcelona møde portugisiske Benfica i Champions League. Her kommer Barca-mandskabet til at stå overfor Alex Grimaldo, der har en fortid som La Masia-spiller.

LÆS OGSÅ: Video: Mourinho overrasker wonderkid med sko til 6.000 kroner

Den 26-årige venstreback har tidligere været et emne på Camp Nou, og han lægger ikke skjul på, at han selv har en drøm om at vende tilbage til det catalanske.

Aftenens opgør mellem Barcelona og Benfica er et yderst vigtigt ét af slagsen for Xavi og co. En sejr vil nemlig sikre, at de går videre til næste stadie i Champions League.

Ender det derimod med et nederlag i aftenens opgør, vil det være vanskeligt at sikre sig yderligere avancement, da det vil kræve en sejr i deres sidste kamp mod Bayern München.

Forud for opgøret mellem de to hold i Champions League, har Grimaldo udtalt sig om Xavis ankomst til Barcelona og sine egne drømme om at vende tilbage.

“Jeg tror, Xavis ankomst kan ændre det hele. Han kan give selvtilliden tilbage. Noget som man måske havde mistet lidt i Barca. Xavi vil give mere styrke til holdet, og han vil videregive de samme idéer, som han også havde som spiller. Barca vil vokse meget i resten af sæsonen”, sagde Grimaldo til Mundo Deportivo.

Derudover kommer han også med en udtalelse om, at han sagtens kan se sig selv vende tilbage til Barcelona, hvis muligheden for et comeback skulle opstå.

“Barcelona har altid været mit hjem. Jeg vil ikke lukke nogle døre og kommer ikke til at afvise det. Jeg voksede op i klubben, og det har været en drøm, siden jeg var helt lille,” slutter han af.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo nomineret til fornem pris

Alex Grimaldo var i Barcelona i syv år, men han fik dog aldrig muligheden for at få debut på førsteholdet.