Ole Gunnar Solskjær kunne efter kampen fortælle, at man “skulle være blind”, hvis man ikke kunne se, at der skulle have været straffespark, da Callum Hudson-Odoi havde hånd på bolden i Chelsea-feltet.

LÆS OGSÅ: Overgår Messi: Braithwaite topper La Liga-statistik

United-lejren føler derfor, at de er blevet snydt, og det støtter den tidligere Premier League Mark Clattenburg såmænd op om.

Han kan nemlig heller ikke forstå, at Manchester United ikke fik tildelt et straffespark af kampens dommer, Stuart Attwell. De kunne nemlig også se på billederne fra VAR-vognen, at han ramte bolden med hånden.

“Jeg er forbløffet over, at Manchester United ikke fik et straffespark i første halvleg, da det var en meget klar hånd på bold-forseelse af Hudson-Odoi. Chelsea-spillerens arm var oppe i en unaturlig position, og bolden rammer hans hånd,” skriver Clattenburg i sin klumme for Daily Mail.

Chris Kavanagh var VAR-dommer, og også han var overbevist om, at Attwell havde misset et straffespark. Det var også Chris, der kaldte Attwell hen til skærmen, så han selv kunne se situationen igennem.

Det endte dog som bekendt med, at han heller ikke her dømte straffespark.

LÆS OGSÅ: Laporta om Messi: Sådan får vi ham til at blive

“Chris Kavanagh mente, Attwell missede et klart straffespark, så han gav ham muligheden for at gense situationen. Hvordan Attwell ikke kunne pege på 11 meter-pletten efter at have set de samme vinkler, som vi så, er mig et mysterie,” skriver Clattenburg.