Den tidligere Manchester United-angriber Louis Saha hævder, at De Røde Djævle har brug for fire nye spillere, hvis de skal gøre sig forventninger om at blive kandidater til at vinde trofæer og titler igen.

LÆS OGSÅ: Solskjær har fortsat spillernes opbakning

Presset på Ole Gunnar Solskjær faldt en kende, da de vandt 3-1 over Everton lørdag eftermiddag. Det ændrer dog ikke på, at Manchester United ligger på en 14. plads i Premier League forud for landsholdspausen.

Hvis man spørger Saha, er de 20-dobbelte engelske mestre stadig langt fra kampen om titler. Franskmanden insisterer derfor på, at der er behov for at hente yderligere fire spillere, der er af samme kvalitet som Bruno Fernandes.

Hvis ikke det sker, mener han ikke, at det er muligt at opnå samme niveau som tidligere. Det fortæller den tidligere Manchester United-spiller over for Stadium Astro:

“Fokus er på Solskjær. Men du er også nødt til at se på rekrutteringen. Der er nye spillere som Fred, hvor man godt kan se kvaliteten, men han vil ikke gøre nogen forskel,” startede Saha med at fortælle Stadium Astro, hvorefter han fulgte det op med:

“Du har brug for fire spillere som Fernandes. Du har brug for fire spillere, hvis man skal kunne konkurrere, og det er det, der mangler,” fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Inter Milan vil snuppe AC Milan-angriber foran Manchester United

Manchester United sluttede sidste sæson i Premier League på en tredjeplads, skal forsøge at vinde deres næste kamp i Premier League, når de skal spille mod West Bromwich på Old Trafford den 21. november.