Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester United holder øje med et stort antal forskellige spillere forud for sommerens transfervindue. En af de spillere, som de siges at holde øje med, er den norske målbomber Erling Haaland.

LÆS OGSÅ: Derfor kan Manchester United få svært ved at overbevise Cavani om at blive

Den tidligere Manchester United-spiller Wes Brown lægger ikke skjul op, at han er vild med Erling Haaland. I og med, at han står til at koste mindst 150 mio. pund, er han dog af den opfattelse, at pengene er bedre brugt på en række andre positioner. Det har han selv udtalt, ifølge mediet The Express.

“Haaland ligner en maskine. Han er hurtig, stærk, og det er klart, alle hold gerne vil have fingrene i ham. Men Manchester United har manglet evnen til at levere resultater konsistent, og det mangler,” lød det fra den tidligere United-spiller, hvilket han fulgte op med:

“Derfor ville jeg sige, Solskjær fik mere værdi for pengene, hvis han lavede tre eller fire signings til sommer i stedet.”

Står det til Wes Brown, bør de i stedet fokusere på at finde frem til en god forstærkning og partner til Harry Maguire. Det kan dog være svært at finde penge til dette, hvis de skal spendere hele 150 mio. pund.

LÆS OGSÅ: Haaland til United: Så mange penge skal De Røde Djævle have op af lommen

I denne sammenhæng er Manchester United også blevet sat i forbindelse med flere forskellige spillere. Det omfatter blandt andet spillere som Raphael Varane, Ben White, Jules Kounde og Pau Torres.