Vadim Vasilyev, der er tidligere vicepræsident i Kylian Mbappes gamle klub, Monaco, er sikker på, at angriberen ender i Real Madrid inden længe. 

Det har været rygtet længe: Den unge stjerneangriber Kylian Mbappes potentielle skifte fra PSG til Real Madrid. Både PSG-træner Thomas Tuchel og den franske mesterklubs sportsdirektør Leonardo har udtrykt frustration over tilnærmelserne fra Real Madrid og træner Zinedine Zidane. Men nu er det så den tidligere vicepræsident i den 20-årige franskmands forhenværende klub Monaco, der udtaler sig om situationen. Og Vadim Vasilyev er ikke i tvivl om, at Mbappe ender i Madrid. Det fortæller han i et interview med Le Parisien. 

”Jeg ved ikke, hvornår det sker, men det virker uundgåeligt. Real Madrid kom også med et interessant tilbud, inden han skiftede til PSG, og dengang fortalte han(Kylian Mbappe) mig, at det var for tidligt for ham at skifte til Real Madrid. Jeg vil ikke rejse væk fra mit land endnu, sagde han. Jeg vil blive en stor spiller her, og Real skal nok vente på mig, ”siger Vasilyev om samtalen med den hurtige angriber. 

Op til tirsdagens Champions League-opgør mellem Real Madrid og PSG på Santiago Bernabeu sagde Zinedine Zidane på et pressemøde, at han er ”forelsket i Mbappe,” som han har forsøgt at hente til klubben i mere end syv år. Det var efter sigende Zidane, der foreslog Real Madrid at byde ind på spilleren tidligere. ’Zizou’ har som bekendt været træner for Real Madrids b-hold Castilla, inden han blev førsteholdstræner i klubben. 

Kylian Mbappe kostede PSG mere end 1,3 milliarder kroner i overgangssum, da han skiftede dertil fra Monaco i 2018. Inden da havde han været udlånt til pariserne i en sæson. 

Som AS skriver, så skulle det ifølge Football Leaks være et tilsvarende beløb, som Real Madrid bød på Mbappe. Men på grund af skatteproblemer valgte klubben at annullere handlen.