Den tidligere fodboldspiller og træner Tim Sherwood mener, at det er sandsynligt, at Real Madrids udskældte waliser ryger til kinesisk fodbold. 

”Jeg mener, at det er mere sandsynligt, at Gareth Bale flytter til Kina end at han vender tilbage til Premier League. Hvis han gerne vil beholde samme løn og fortsætte samme livsstil som i Real Madrid, tror jeg, han må til Kina. Jeg kan se, at Bale har det svært i Madrid, og Zidane har givet ham grønt lys til at finde væk, men jeg tror ikke, at han vil væk, og han har en meget dyr og stor kontrakt.”

Ordene er Tim Sherwoods, som han siger i et interview med Bwin. 50-årige Sherwood – der blandt andet har spillet i  Blackburn og Tottenham og også har været manager i Spurs – kan heller ikke forestille sig, at den walisiske offensivspiller vender tilbage til Tottenham. 

”Jeg tror ikke, at det vil kunne lade sig gøre økonomisk. Det ville da være romantisk, men det vil kræve en enorm sum penge og en kæmpe løn. Endnu mere end, hvad Alexis Sanchez får i Manchester United.” 

Gareth Bale har længe været rygtet væk fra Real Madrid, og i sidste weekends kamp mod Villareal var han ikke en del af truppen. Det forlyder i spanske medier, at klubben er interesseret i at sælge ham for en pæn sum penge og for at slippe af for en tung lønpost – Bale får omkring 150 millioner kroner i årsløn.

Ifølge AS vil Bales agent Jonathan Barnet gerne finde en ny klub til hans agent, men det skal være til en kontrakt, der nærmer sig de 200 millioner kroner i årsløn, og så fald er der formentlig ikke mange europæiske klubber, der har lyst til at gå i forhandling om at købe en spiller, der nærmer sig 30 år.