Barcelona kan bryste sig af at have to spillere med i top 20 ved Golden Boy 2020. Både Ansu Fati og Sergino Dest er nemlig blandt de sidste 20 spillere, der er med i kabløbet om at vinde Golden Boy 2020.

Prisen er organiseret af den italienske avis Tuttosport, og bliver hvert år givet til den bedste spiller under 21 år, der spiller i én af Europas største ligaer.

De færreste er overrasket over at se Ansu Fati på listen, da han har tiltrukket sig en del opmærksomhed, efter han slog igennem i Barcelona. Samtidig har han også formået at få en plads på det spanske landshold.

Den 17-årige Fati blev endda den yngste målscorer for det spanske landshold, da han i sidste måned placerede en bold i nettet mod Ukraine i Nations League.

Sergino Dest er også blevet tildelt en plads blandt de øverste 20, efter at have imponeret for Ajax i Æresdivisionen, før han for nylig flyttede til Camp Nou, hvor han også har fået en god start.

Herunder kan du se den fulde liste:

Reduceret fra 100 til 20

Listen over spillere, der har været nomineret til Golden Boy 2020 er blevet reduceret fra 100 til 20. Det varer dog et stykke tid, før vi får at vide, hvem der er den endelige vinder.

Den endelige vinder af prisen bliver nemlig først afsløret den 14. december i år.

Sidste år var det Joao Felix, der endte med at løbe afsted med prisen, men i år er det Borussia Dortmund-angriber Erling Haaland, der ser ud til at være favoritten til at vinde.