IFFHS (Den Internationale Forening for Fodboldhistorie og Statistik) har for nylig præsenteret deres bud på, hvordan det bedste hold i seneste årti ser ud. Her er FC Barcelona ikke blot repræsenteret i form af en enkelt spiller, men derimod i form af både Lionel Messi og Andrés Iniesta.

LÆS OGSÅ: Barcelonas potentielle mareridt: Profil kan ryge til Tyskland, for at afværge konkurs

Formålet med dette hold er at finde ud af, hvilke spillere fra det seneste årti, der skulle være med på holdet, hvis man frit kunne vælge på alle hylder. Det er nemlig netop dette, som fodboldhistorikerne og stastistikkerne fra IFFHS har sat sig for, at de gerne vil finde ud af.

Som følge af dette, er det blevet til et hold, der består af elleve store stjerner. I den forbindelse har eksperterne fra IFFHS besluttet, at både Lionel Messi og Andrés Iniesta fortjener en plads på årtiets hold.

Sandsynligvis vil der dog være mange FC Barcelona-fans, der har svært ved at forstå manglen af både Xavi og Dani Alves på holdet. Dem har Den Internationale Forening for Fodboldhistorie og Statistik altså ikke vurderet til at være gode nok til at være en del af årtiets hold.

LÆS OGSÅ: Pochettino smider kortene på bordet: Giver Messi respekt

Du kan se hele holdet herunder:

Målmand: Neuer (Bayern)
Forsvar: Marcelo (Madrid), Ramos (Madrid, Van Dijk (Liverpool), Lahm (Bayern)
Midtbane: Kroos (Madrid), Modric (Madrid), Iniesta (Barca)
Angreb: Ronaldo (Juventus), Lewandowski (Bayern), Messi (Barca)