Fulham og FC Barcelona er nået til enighed i forhold til Jean-Clair Todibos klubskifte. Det har været rapporteret af flere medier over de seneste par dage, herunder Mundo Deportivo.

Den engelske Premier League-klub har budt 18 millioner euro på franskmanden. Handlen er dog ikke blevet færdiggjort, da den unge forsvarsspiller ikke ønsker at skifte til Fulham.

RAC1 kan, via Sport, berette om, at den 20-årige franskmand fortsat modsætter sig et skifte til Scott Parkers hold. Det er gældende, selvom Barcelona og Fulham i princippet er blevet enige om en aftale.

Dortmund viser også interesse

Det er dog ikke længere kun Fulham, der viser interesse for den franske U20-landsholdsspiller. Dortmund har nemlig også vist interesse i at hente spilleren til Tyskland, og det kan Todibo godt lide tanken om.

Flytter han til Dortmund, får han nemlig muligheden for at spille i Champions League. Det er en mulighed, han ikke får, hvis han vælger at skifte Camp Nou ud med Craven Cottage og Fulham.

Fulham virker derfor heller ikke som et nær så tiltalende sted at havne for den unge franskmand. I hvert fald ikke, hvis man begynder at sammenligne det med at få en plads på holdet i den tyske Bundesliga-klub.

Der er dog ikke lagt skjul på, at han ikke er inkluderet i Ronald Koemans planer for denne sæson. På trods af dette gør han og hans repræsentanter det ikke nemt for Barca at sende ham afsted.