Der er meget, der tyder på, at Jean-Clair Todibo er på vej væk fra Barca. Her til morgen trænede han nemlig ikke sammen med resten af holdet.

Dette har den catalanske presse betragtet som værende et tydeligt tegn på, at franskmanden er på vej væk fra den spanske klub.

Ifølge El Mundo Deportivo. venter klubben på, at franskmanden accepterer et skifte til engelske Fulham, der angiveligt har budt 18 millioner euro for den kun 19-årige forsvarsspiler.

Årsagen til, at han her til morgen trænede for sig selv, kunne meget vel være, at han skulle undgå skader forud for det kommende klubskifte.

Barca mangler ressourcer i forsvaret

Udeblivelsen af forsvarsspilleren sker dog på et knap så belejligt tidspunkt. Barcelona mangler nemlig ressourcer i forsvaret, da Clement Lenglet fik rødt kort i kampen mod Celta Vigo.

Det betyder, at Lenglet er i karantæne til weekendens kamp. Både Dembélé og Rafinha er også rygtet væk fra klubben, men de deltog dog begge ved dagens træning.

Hans udeblivelse fra træningen i dag indikerer dog, at der sandsynligvis snart vil ske noget i transfersituationen med Todibo.

Sælges han, vil det give klubben et økonomisk løft, der medfører, at de får mulighed for at hente Eric García fra Manchester City, hvilket har været rygtet.