Rodri har haft en fantastisk sæson i Atletico Madrid, og nu meldes storklubber som PSG, Bayern, City og United interesseret i spanieren. 

22-årige Rodri kan være på vej til et nyt klubskifte til sommer efter kun en enkelt sæson i Atletico Madrid. Den spanske landsholdsspiller skiftede til klubben fra Villareal i sommer i en handel til cirka 150 millioner kroner, men han har siden da imponeret så meget i den rød- og hvidstribede trøje, at han er kommet på radaren hos en række af Europas allerstørste klubber. 

Som både ESPN og Onda Cero skriver, så er Bayern München, Paris Saint-Germain og Manchester United interesseret i den hårdtarbejdende midtbanespiller. Rodri har dog en frikøbsklausul på cirka 520 millioner kroner. 

AS skriver, at City-manager Pep Guardiola leder efter en erstatning til brasilianske Fernandinho, der runder 34 år i maj, og her kan Rodri vise sig at være den perfekte arvtager som balancespiller på Citys centrale midtbane. City har på det seneste også været sat i forbindelse med to andre Atletico-spillere, nemlig Thomas Partey og Saul Niguez. 

Ligeledes håber Bayern München at få fingrene i Rodri, som derved kan blive genforenet med klubkammeraten Lucas Hernandez, som Bayern har sikret fra den kommende sæson. Den 23-årige franskmand koster sydtyskerne små 600 millioner kroner i overgangssum. 

Rodri begyndte sin tid som fodboldspiller i Madridklubben Rayo Majadahonda, men kom til Atletico Madrid som ungdomsspiller i 2007. I 2013 skiftede han til Villareal, inden han ellers vendte tilbage til Atletico sidste sommer.

Han fik sin debut på det spanske landshold i 2018, hvor det foreløbig er blevet til 5 kampe. Rodri bliver jævntligt kaldt for Sergio Busquets arvtager på det spanske landshold, når den 30-årige Barcelona-spiller en dag siger stop eller ikke længere har niveau.