Det er ikke nogen hemmelighed, at der findes rigtig mange værdifulde fodboldklubber verden over. For første gang er det dog FC Barcelona, der er at finde i toppen af listen over verdens mest værdifulde klubber. De topper nemlig listen med en værdi, der lyder på intet mindre end 4,76 mia. dollars.

LÆS OGSÅ: Pochettino: Dette er verdens bedste klub lige nu

Det er et velrenommerede og anerkendte medie Forbes, der står for at lave denne liste. Som angivet herover, er det første gang, at den catalanske storklub topper listen foran hhv. Manchester United og Real Madrid.

Listen bliver udregnet af Forbes hvert år, hvorfor der år for år er udskiftninger på listen. FC Barcelona er dog én af de klubber, der altid har været med helt i toppen, når det kommer til klubbens værdi.

Når Forbes udregner klubbernes samlede værdi, er der flere faktorer, der bliver taget højde for. Der bliver blandt andet tage højde for ting såsom TV-aftaler, men derudover bliver der også taget højde for ting som spillerkontrakter, spillerværdi og meget mere.

Du kan se listen over de ti mest værdifulde klubber i verden herover:

  1. FC Barcelona: 4,76 mia. kr.
  2. Real Madrid: 4,75 mia. kr.
  3. Bayern München: 4,215 mia. kr.
  4. Manchester United: 4,2 mia. kr.
  5. Liverpool: 4,1 mia. kr.
  6. Manchester City: 4 mia. kr.
  7. Chelsea: 3,2 mia. kr.
  8. Arsenal: 2,8 mia. kr.
  9. PSG: 2,5 mia. kr.
  10. Tottenham: 2,3 mia. kr.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca har ni spillere på salgslisten til sommer

Dernæst følger Juventus, Dortmund, Atletico Madrid, Inter, Everton, AC Milan, AS Roma, West Ham og Leicester. Til sidst finder man Ajax på en 20. plads med en værdi på 413 mio. dollars.