Tottenham Hotspur har angiveligt intentioner om at øge prisen for Harry Kane. I et forsøg på afværge interesse fra rivaliserende Premier League-klubber, vil de nu kræve 200 millioner pund for englænderen. Det svarer til mere end 1,7 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Luis Suarez langer ud efter Ronald Koeman

Den 27-årige angriber, der har udholdt endnu en trofæløs sæson med Tottenham, menes at være på udkig efter en ny klub til sommer. Derudover hævdes det, at han ville foretrække at blive i England.

Både Manchester City, Manchester United og Chelsea er blevet kædet sammen med Harry Kane. De tre klubber forstås desuden at være favoritterne til at løbe med hans underskrift i det kommende transfervindue.

Nu skriver The Independent dog, at Tottenham-boss Daniel Levy er fast besluttet på at holde fast i sin stjernespiller. Derfor vil han kræve et astronomisk beløb, hvis han skal give slip på ham til sommer.

Imidlertid skriver mediet også, at Spurs er i en vanskelig økonomisk position, eftersom klubben fortsat mangler at betale 1,2 milliarder pund for deres nye stadion, som åbnede i september 2018.

Deres økonomiske situation kan derfor resultere i, at de er nødt til at sænke den nuværende værdiansættelse af den engelske stjerne. Et salg af Harry Kane vil under alle omstændigheder indkassere et beløb, der vil lune godt i lommerne.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo vil forhandle med Juventus

Kane sikrede sig denne sæsons Premier League Golden Boot med 23 scoringer. Derudover vandt han også Playmaker of the Year, som han blev tildelt på baggrund af sine 14 oplæg.