Laportas sejr kan have haft støre betydning for Barca, end man lige regnede med. Det siges nemlig nu, at han har været uhyre effektiv med sit arbejde, da han allerede skulle have sikret sig en ny spiller til klubben.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Ronald Koeman har nemlig længe ønske at forstærke forsvaret, og ifølge Mundo Deportivo skulle Barcelona være nået til enighed med David Alaba.

Den 28-årige forsvarsstjerne kommer ikke til at forlænge med Bayern München, og heldigvis for Barcelona, har Laporta et tæt forhold til Pini Zahivi, der er Alabas agent, og han var angiveligt i Barcelona i sidste uge.

Zahivi forsikrede om, at man ikke har signet med Real Madrid, hvorfor han fortsat er fri til at snakke med Barcelona. Han fortalte ligeså, at han skulle være interesseret i at spille på Camp Nou.

De skulle have indgået en verbal aftale, hvilket betyder, at man ikke har underskrevet nogle papirer.

Det ville dog være en god transfer for Barcelona, da man kan hente ham kvit og frit, og så kan David Alaba både spille midtstopper, venstreback og endda defensiv midtbane, hvilket gør ham meget attraktiv.

Det kan dog blive et problem for Barcelona, at deres økonomi er ruiner, da David Alaba angiveligt ønsker en meget stor løn.

LÆS OGSÅ: Præsidentkandidat: Sådan beholder vi Messi i klubben

Dette kan Laporta dog også være med til at forhandle ned.