Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær skulle som bekendt have i sinde at opbygge et “nyt” mandskab, hvorfor klubben bliver kædet sammen med adskillige spillere. Og de har næsten kun lige sikret sig Jadon Sanchos signatur, før de springer videre til den næste transfersaga.

LÆS OGSÅ: Frygter afsked: Han kan afløse Paul Pogba

I takt med, at United forhandlede med Borussia Dortmund om Jadon Sancho, kunne man sideløbende høre rygter om, at de også var ude efter Raphael Varane, som fortsat bliver rygtet til Old Trafford.

De Røde Djævle skulle såmænd allerede være i dialog med Real Madrid, hvor de to storklubber forsøger at nå frem til et beløb, som Los Blancos finder acceptabelt.

Transfereksperten Fabrizio Romano fortæller, at det dog også kan være det sværeste.

“Manchester United tror ikke, at de personlige vilkår bliver et problem at få på plads. Det er en aftale med Real Madrid, der bliver det sværeste,” siger Fabrizio Romano på Twitch.

“Varane ønsker at prøve noget nyt. Real Madrid vil snakke med spilleren igen og tilbyde ham en ny kontrakt. Varane skiftede agenter for at prøve noget nyt – nemlig at skifte klub,” fortæller transfereksperten.

LÆS OGSÅ: Manchester United har udset sig Varane-alternativ

Det siges, at Real Madrid skulle kræve omkring €50 millioner, før de vil vinke farvel til midtstopperen.