Hvert år kårer den italienske avis Tuttosport den bedste unge spiller til deres Golden Boy-award. I går offentliggjorde de listen over de nominerede spillere til dette års kårring. Listen består – som de øvrige år – kun af spillere under 21 år.

LÆS OGSÅ: Barca dropper Saul: Vil have anden Atletico-spiller

Listen er på nuværende tidspunkt bestående af 80 spillere, som løbende vil blive skåret fra. Den vil blive skåret fra, indtil der kun er 20 spillere tilbage. Når der kun er 20 spillere tilbage på listen, vil 40 sportsjournalister i slutningen af året afgøre, hvem af de tilbageværende spillere, der fortjener at blive kåret som årets Golden Boy.

Blandt de 80 spillere, der på nuværende tidspunkt er med på listen, finder man tre Barca-spillere. Den catalanske storklub er nemlig repræsenteret i form af både Pedri González, Ilaix Moriba og Eric García.

Mange peger på Pedri som den store favorit til at løbe med årets Golden Boy-trofæ. Kåringen følger dog ikke sæsonerne, men derimod kalenderårene. Derfor er det kun kampe i 2021, der tæller med.

Pedri fik en god start på 2021 med Barcelona, hvor han fortsatte med at levere på samme høje niveau, som han gjorde sidste år. Derudover spillede han også et rigtig godt EM for det spanske landshold, som han nu skal repræsentere ved OL.

LÆS OGSÅ: Barcelona forventes at forlænge med to talenter denne uge

Hvis Pedri formår at holde niveauet resten af året, bliver han svær at vælte af pinden. Derfor er han også i en rigtig god position til at løbe med Golden Boy-trofæet i år.