Tre Barcelona-spillere har ikke ønske at skrive under på brevet mod lønnedskæringer, efter klubbens finansielle situation er blevet markant forværret som følge af coronaviruspandemien.

Både spillere og personale er gået sammen, herunder Lionel Messi, for at udtrykke deres uenighed om lønnedgangen, efter at La Liga-klubben har mistet 88 mio. pund i indtægter på grund af virussen.

Ifølge Catalunya Ràdio er Marc Andre Ter Stegen, Frenkie De Jong og Clement Lenglet gået imod gruppen, og har i stedet vist deres støtte til lønnedskæringerne.

Barcelona kalder det ikke lønnedskæringer

Barcelona har udtalt, at de ‘ikke vil skære i lønne, men lave en tilpasning af lønnen i en periode’, for at hjælpe klubben gennem den vanskelige finansielle situation.

Det betyder, at spillerne ikke vil få deres lønninger nedsat, men snarere ville deres betalinger bliver omstruktureret og betalt i mindre rater.

Tilbage i marts gik alle spillerne ned i løn, da fodbolden blev sat på pause i Spanien, som på var et af de lande i verden, der var hårdest ramt af covid-19.

Da lønudgifterne står omkirng 70% af klubbens budget, og bestyrelsen forsøger at tilpasse sig den nuværende situation via nedskæringer i lønningerne, da det er deres bedste måde at spare penge på.

Brevet (også kaldet en burofax i Spanien), er blevet underskrevet af alle undtagen de tre førnævnte spillere, er allerede blevet sendt til klubben, hvorfor sagen nu håndteres af deres advokater.

De finansielle vanskeligheder stopper dog ikke Ronald Koeman i at se potentielle indkøb i det kommende januar-vindue.

Han har nemlig planer om at hente Eric Garcia i Manchester City og Gini Wijnaldum i Liverpool, da begge deres kontrakter er i deres sidset år, ifølge Mirror.

Koeman skal dog forsøge at lukke handlerne med fokus på økonomien, da der ikke er mange penge at hente i klubkassen for tiden. Kun tiden vil vise, om han lykkes med det.