Ajax er hårdt ramt forud for tirsdagens opgør mod FC Midtjylland i Champions League. Nu ser det dog ud til, at der er godt nyt for den hollandske klub.

LÆS OGSÅ: FC Midtjylland-anfører: “Vi har muligheden for at lave et resultat”

Ifølge De Telegraaf er der nemlig tre yderligere Ajax-stjerner, der er fløjet til Herning sent mandag aften. De er nemlig testet negativ for coronavirus, hvorfor Ajax håber, at de kan få lov at komme i kamp mod FC Midtjylland tirsdag aften.

De tre spillere, der er rejst til Danmark er henholdsvis midtbanespiller Ryan Gravenberch, anfører Dusan Tadic og målmand Andre Onana.

I første omgang blev de tre spillere testet positive i Amsterdam-klubben. Ifølge avisen er de dog sidenhen blevet testet negative. Det er dog et krav, at deres næste coronatest også er negativ, da de ellers ikke kan få lov til at spille med i kampen mod FC Midtjylland.

Svaret på deres ekstra coronatest skulle falde tirsdag, hvorefter både UEFA og de danske myndigheder skal give grønt lys til, at de kan deltage i Champions League-opgøret.

Samlet set var der 11 spillere fra Ajax og deres ungdomshold, der testede positiv for coronavirus. Både Gravenberch, Tadic og Onana har dog allerede været smittet, hvorfor klubbens medicinske stab mistænker, at der er fudnet rester af virussen i de seneste tests. Det skriver De Telegraaf.

LÆS OGSÅ: 11 spillere ude: FCM tager imod coronasvækket Ajax-trup

Kampen mellem Ajax og FC Midtjylland bliver spillet kl. 21.00. Den kan ses på TV3+ og Viaplay.