Chelsea og Thomas Tuchel arbejder på at styrke truppen. I denne forbindelse har den tyske træner fået et godt øje til Barcelona-talentet Gavi.

Gavi er på kort tid blevet en fast del af truppen i Barcelona. Både her og på det spanske landshold har han gjort sig bemærket, og det har skabt interesse i flere storklubber i Europa.

LÆS OGSÅ: Xavi vil have ham: Nu reagerer Mohamed Salah

En af de klubber, der viser interesse for den kun 17-årige midtbanespiller er Chelsea. Angiveligt skulle Thomas Tuchel være en stor fan af det unge talent, og er derfor meget interesseret i at hente ham til Stamford Bridge.

Det skriver det catalanske medie El Nacional.

Det menes, at den unge spiller har en frikøbsklausul på 50 million euro, hvilket Roman Abramovich er villig til at betale.

Ikke nok med det, så hævdes det, at Chelsea allerede har sat processen i gang. Det rygtes nemlig, at den engelske klub har været i dialog med Gavis agent, Ivan de la Pena.

For at lokke det unge talent til Chelsea, er de klar til at give ham en markant lønforhøjelse. Efter sigende er de klar til at betale ham 44 millioner kroner om året. Det er markant mere, end han tjener nu.

Desuden lokker de også Gavi med, at han kan blive en vigtig del af en trup, der forventes at være med i kampen om både Premier League- og Champions League-trofæet.

Står det til den catalanske klub, så skal Gavi dog ingen steder. Barcelona er allerede i fuld gang med at forsøge at forlænge med Gavi. Det er dog endnu ikke lykkedes for de spanske giganter.

LÆS OGSÅ: Rangnick vil hente Barca-stjerne: Klar til at betale 410 millioner

Ifølge El Nacional har han tvivl om, hvorvidt det er den rette beslutning at forlænge. Den unge spiller mener nemlig, at Barcelona ikke er i stand til at kæmpe med om store titler i nærmeste fremtid.