Ralf Rangnick er ikke tilfreds med det nuværende United-mandskab, og vil angiveligt hente Frenkie de Jong for 410 millioner kroner i januars transfervindue.

Manchester United-træner Ralf Rangnick har et ønske om at hente Barcelona-midtbanespiller Frenkie de Jong i januar. Det vidner om, at den nyudnævnte United-træner er i fuld gang med genopbygning af United-truppen.

LÆS OGSÅ: Juventus-boss Allegri i ophedet skænderi med stjernespiller: ‘Hold kæft!’

Rangnick slog hul på sit trænerjob søndag, hvor De Røde Djævle mødte Crystal Palace i Premier League. Her er det endte med en sejr på 1-0 til Rangnick og co.

Det ser dog ud til, at Rangnick ikke er helt tilfreds med midtbanespillernes præstationer. Af denne årsag har den tidligere RB Leipzig-boss rettet blikket mod De Jong. Det skriver britiske Daily Star.

Angiveligt er Manchester United klar til at betale 410 millioner kroner for den hollandske midtbanespiller. Det vil dog ikke være en overskudsforretning for den catalanske klub.

Det er nemlig ca. 156 millioner kroner mindre, end hvad Barcelona selv betalt, da de hentede ham i Ajax tilbage i 2019. Grundet de finansielle problemer i den catalanske klub, håber De Røde Djævle at kunne overbevise dem om et salg.

De Jong har spillet 11 kampe i La Liga i denne sæson indtil videre. I disse kampe har han bidraget med et enkelt mål og to oplæg.

Et salg af De Jong er dog ikke en del af planerne i den catalanske klub. Flere gange er det blevet gjort klart af Xavi, at hollænderen er en central del af hans planer. Derfor vil Barcelona næppe lade sig friste af et bud på 410 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Xavi taler ud om Memphis Depays formdyk

Den spanske Barcelona-træner arbejder hårdt på at genopbygge klubben til, hvad den engang var. Derfor håber han også på at kunne hente nye spillere til i januar.