Premier League-giganterne Chelsea er efter sigende villige til at tilbyde 43 millioner pund for Wolves-winger Adama Traore denne sommer. Det svarer til lidt over 370 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Udvikling i Sancho-transfer: Dortmund sender ultimatum til United

Den spanske Premier League-stjerne har været en skinnende stjerne på Molineux Stadium i de seneste sæsoner. I den seneste tid har han bestemt også formået at bevise, at han har, hvad der skal til, for at spille i en endnu større klub end Wolves.

Det kan potentielt lade sig gøre allerede denne sommer, da Todo Fichajes skriver, at både Chelsea og Leeds United har udvist interesse i at skrive kontrakt med Traore. The Blues skulle dog angiveligt være klar til at overbyde deres engelske rivaler fra Leeds.

Det spanske medie skriver desuden, at Chelsea-manager Thomas Tuchel i lang tid har været en stor beundrer af Traore. Faktisk var han i sin tid som manager i Paris Saint-Germain også yderst interesseret i at bringe ham til den franske klub.

Chelsea har allerede en række store navne i deres angreb, men Tuchel kan alligevel være interesseret i at bringe forstærkninger ind, som kan afløse spillere som Hakim Ziyech, Christian Pulisic og Callum Hudson-Odoi, der har haft svært ved at levere konsistente præstationer.

Ingen af de førnævnte spillere har haft succes med at etablere sig som en del af startopstillingen for Chelsea, og Traore kan vise sig at være bedre egnet til, hvad Tuchel forsøger at skabe i og med London-klubben.

LÆS OGSÅ: Paris Saint-Germain udfordrer United i kampen om transfermål

Desuden har Liverpool også været kædet sammen med den 25-årige Traore på det seneste, ifølge den catalanske sportsavis Sport. I sidste sæson spillede Adama Traore 41 kampe for Wolves, hvori det blev til 3 mål og 3 oplæg.