I torsdag gav den tyske UEFA-læge Jens Kleinefeld et interview, hvori han gav flere detaljer om forløbet med Christian Eriksen på banen i Parken sidste lørdag. Kleinefeld var nemlig blandt lægerne, der var med til at redde ham.

LÆS OGSÅ: Inter vil forstærke offensiven: Nu vil de handle i United

I dette interview fortalt han blandt andet, Eriksen var vågnet hurtigt og havde sagt: ‘For fanden, jeg er kun 29 år gammel’.

Efterfølgende har DBU givet udtryk for, at de bestemt ikke er tilfreds med interviewet. Som følge af dette har de besluttet sig for at rette kritik mod UEFA, lyder det fra Jakob Høyer, der er DBU’s kommunikationschef.

Han fortæller til TV 2, at Christian Eriksen ikke har godkendt, at citatet er blevet bragt. Samtidig siger han, at de finder det problematisk, at UEFAs medicinske stab udtaler sig i stedet for DBU.

Dette har nu ført til, at Jense Kleinefeld har undskyldt overfor DBU for det interview, han har givet.

“Det var ikke min hensigt at tale om Christian Eriksen, og det var kun min hensigt at tale om, hvor vigtigt arbejdet med genoplivning er,” siger Jens Kleinefeld til TV 2.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo tangerer VM- og EM-rekord

Den danske fodboldspiller blev udskrevet fra Rigshospitalet fredag, og opholder sig nu i hjemmet i Odense med sin familie.