Manchester United-legenden Andy Cole fortæller nu, hvorfor han mener, Marcus Rashford aldrig bliver som Edinson Cavani. Dette er på trods af, at Rashford har bidraget med seksten mål og seks assists i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Han har dog blot nettet to gange i de seneste elleve kampe.

Det skulle da også have medført, at Ole Gunnar Solskjær har beordret Rashford at træne ekstra, da han er begyndt at blive bange for, at han er blevet forudsigelig for målmændene.

Cavani har kun været i startopstillingen syv gange i Premier League i denne sæson, men han har scoret seks mål. Der skal dog ikke lægges skjul på, at han gennem hele karrieren har været kendt for at være kynisk.

Og det er netop dette, Rashford mangler, mener Cole.

“Marcus bliver aldrig en kynisk angriber som Cavani. Marcus vil altid ramme et bestemt antal mål hver sæson, men han bliver aldrig spilleren, der scorer 20 eller 25 mål. Jeg mener ikke, han har kynismen til det,” siger Cole til talkSport.

Gary Neville mener fortalte til Sky Sport, at han også mener, at Cavani er bedre, når han ikke har bolden, end Rashford er.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

“Hans bevægelse, når han ikke har bolden, er meget bedre end Martial, Rashford og Greenwoods. De har dog meget at lære, da de er unge. De kan passende lære af Cavani, hvis de ønsker at blive en rigtig 9’er.”