Den tidligere Manchester United-spiller er overbevist om, at United gav Ole Gunnar Solkskjær en permanent kontrakt for hurtigt. Det ser nemlig ud til, at Manchester United igen er løbet ind i problemer på grønsværen.

LÆS OGSÅ: Ian Wright kritiserer Solskjær: Ville være titelkandidater under anden træner

Det er ikke gået nogens næse forbi, at hverken Uniteds spil eller resultater flakser sig i øjeblikket. Det har medført, at der er faldet et enormt pres på skuldrene af Ole Gunnar Solskjær. Noget, som er berettiget.

Det mener den tidligere United-spiller, Paul Ince. Han giver udtryk for, at klubben var for hurtige på aftrækkeren, da de tilbyd Solskjær en permanent kontrakt tilbage i 2019.

“De har været ustabile i noget tid nu – også inden Ole tog over. De havde en god stime, og så fik han jobbet. Jeg mener, at ledelsen gik i panik,” siger Ince til Ladbrokes ifølge Football365.

Han tilføjer hertil:

“Klubbens fans sang hans navn og sagde til klubben, at de skulle give ham jobbet, hvilket de gjorde. De burde i stedet have ventet til slutningen af sæsonen. Lad ham blive som midlertidig manager indtil sæsonens afslutning og så se, hvem der er derude, der er bedre til jobbet.”

LÆS OGSÅ: Paul Ince: Denne spiller skulle Manchester United have valgt fremfor Cavani

Manchester United ligger nummer 15 i Premier League.