I løbet af det seneste stykke tid, har han den 25-årige Aston Villa-spiller Jack Grealish taget fodboldverdenen med storm. Han har nemlig leveret pragtpræstationer for både Aston Villa og det engelske landshold.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjerne afslører: Vil til Man Utd næste sommer

På trods af dette, er det tilsyneladende ikke alle, der er helt enige i den måde, som den 25-årige Aston Villa-spiller bliver omtalt.

Den tidligere spiller for både det engelske landshold og Manchester United, Paul Parker, mener, at det har været for nemt for Grealish at opnå sin succes og hype.

“Som nation har vi skabt forestillingen om, at Jack Grealish bliver den bedste engelske spiller nogensinde. Hvor kommer det fra? Det er så tåbeligt. Jeg forstår ikke den hype, der er omkring ham,” fortæller Paul Parker til Eurosport.

“Der er også nogle, der mener, at han minder om Gazza – Paul Gascoigne. Lad være med at bilde jer det ind, når det er mod lande som Irland og Belgien, han brillerer. Når vi er bagud 0-2, løber han rundt og tager 35 træk med bolden for så at aflevere den til en medspiller,” fortsætter han.

Til sidst understreger han, at han mener, at han falder for let:

LÆS OGSÅ: Big Six-klubber viser interesse for Real Madrid-stjerne

“Alle siger, at han bliver tacklet hele tiden, men hvad er et frispark egentlig nu til dags? Et frispark er, når nogen rør dig, og du så ryger i gulvet. Ni ud af ti gange er der ikke frispark. Han falder for let,” siger han.