Det bliver nu skrevet i Calciomeracto, at Manchester United har sat et prisskilt på €60 millioner på Paul Pogba, hvis han skal forlade Old Trafford. Det kan meget vel ende med at blive en realitet, da Real Madrid og Juventus ikke har lagt skjul på, at de er interesset.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Paul Pogbas fremtid i Manchester United

Paul Pogba kom til United fra netop Juventus, og han er længe blevet anset som en af de vigtigste spillere i United. Han har dog flirtet med tanken om at forlade klubben, hvor han selv har nævnt Real Madrid og Juventus, hvorfor hans fremtid i United fortsat er usikker.

Det er Real Madrid og Juventus, der ligger bedst i svinget, men han er også blevet kædet sammen med Paris Saint-Germain om et skifte til sommer. Manchester United er dog nu selv gået ind i transfersagaen, da man har sat et prisskilt på ham.

Real Madrid skal da også have fundet sig en ny midtbanespiller, da Luka Modric er ved at være oppe i alderen. De har nævnt flere spillere, som skal afløse deres midtbanestjerne, men Zinedine Zidane skulle have et godt øje til Pogba.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Ole Gunnar Solskjær har dog åbnet op for, at Paul Pogba kunne ende med at forlænge med De Røde Djævle. Det ville naturligvis fjerne al tvivl om, at han forlader klubben til fordel for Real Madrid, Juventus eller en tredje.