Der er mange medier, der skriver, at Edinson Cavani kan ende med at forlade Manchester United til sommer. Han vil da blot have været i Manchester-klubben i en sæson, men det betyder naturligvis, at man skal have fat i en ny angriber.

LÆS OGSÅ: Zlatan idømt bøde: Udtrykte respektløs kritik

Og her bliver der peget på Erling Haaland eller Harry Kane, da klubben skulle have dem begge i kikkerten.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at de begge hører til i den meget, meget dyre ende af skalaen. Det er derfor, at Rio Ferdinand, en Manchester United-legende, i stedet foreslår, at man fokuserer på at hente en anden angriber til klubben.

Han har udpeget en helt tredje mulighed, som dog i forvejen har et godt kendskab til Premier League. Han vil nemlig have, at Manchester United ser nærmere på Dominic Calvert-Lewin.

“Jeg har set Everton mange gange i denne sæson, og han den type angriber, der virkelig vækker uro hos en forsvarer. Han er ikke en spiller, man ønsker at møde uge efter uge, for han er også aggressiv og angriber bolden,” siger Ferdinand på sin Youtube-kanal FIVE.

“Han er blevet belønnet for sit slid ved at blive udtaget til landsholdet, for han har scoret mange mål i og omkring det lille felt. Jeg tror, han ville fære fantastisk for United. Han ville få en afslutning på så mange bolde fra Fernandes, Pogba, Rashford og Greenwood.”

The Athletic har før bragt nyheden om, at Manchester United har en håndfuld spillere, som alle mener, at den 24-årige spidsangriber fra Everton ville være en god tilføjelse til holdet.

LÆS OGSÅ: Puyol roser Barca-forsvarer: Han har et blåt og rødt hjerte

Han og Everton har dog papir på hinanden frem til 2025, hvorfor heller ikke han bliver billig at fiske til klubben.