FC Barcelona hentede en pligtsejr mod Huesca, da vandt 4-1 på Camp Nou, det kom blandt andet efter, at Lionel Messi scorede to flotte mål, ligesom han også lagde op til Minguezas første mål i Barcelona-trøjen.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Det var ligeså kampen, hvor Lionel Messi tangerede Xavis rekord for flest kampe spillet i Barca-trøjen, ligesom at Griezmann scorede et sublimt langskudsmål, hvorfor man hurtigt glemmer målet, der blev scoret af Mingueza.

Det var nemlig hans mål, der reelt afgjorde kampen, da det var med til at bringe ro over spillerne og trænerne, hvilket gav Koeman pladsen til at skifte Frenkie de Jong ud, der var i fare for at komme i karantæne.

Barcelona-legenden Carles Puyol har heller ikke lagt skjul på, at han er fan af Oscar Mingueza, hvilket fremgår af hans pæne ord på Twitter.

“I hver kamp bliver han ved med at vokse – efterfulgt af et blåt og rødt hjerte.”

Det har været en god tid for Mingueza i disse uger, hvor han har fået meget spilletid. Han har både spillet ude i højresiden samt i midterforsvaret, da Barcelona flere gange har forsøgt sig med et tremandssystem i bagkæden.

LÆS OGSÅ: Udråber Mbappé til verdens bedste: Messi udeladt fra top tre

Det blev ligeså bekræftet, at hans 17-årige søster også jar fået debut for Barcelonas kvindehold.