Manchester United kan potentielt ende med at skulle undvære en af deres vigtigste spillere. Det skyldes, at United-angriber Marcus Rashford står over for en potentiel operation efter at have spillet med en skulderskade i denne sæson. Den 23-årige blev ramt af skaden mod Everton i november.

LÆS OGSÅ: Tidligere United-profil: Pogba skal gøre det bedre, hvis han skal blive

Rashford, der allerede har haft 42 optrædener under Ole Gunnar Solskjær i denne sæson, er blevet kritiseret for hans seneste optrædener mod henholdsvis Chelsea og Crystal Palace.

Men ifølge det britiske medie The Telegraph, spiller Marcus Rashford i øjeblikket med ubehag. Desuden skriver mediet også, at han potentielt set kan få brug for en operation for at løse problemet. Det vil dog sandsynligvis først blive efter hans deltagelse ved EM med England til sommer.

The Telegraph skriver desuden, at Uniteds spillere er blevet ‘forbløffede’ over Rashfords beslutsomhed om at fortsætte med at spille, selvom han har smerter. Det gælder især, da det hindrer hans mobilitet og evne til at holde modstandere tilbage.

“Marcus, han vil købe gennem en mur for dig, og det er den type person, han er,” sagde Ole Gunnar Solskjær tidligere, da han udtalte sig om hans skulderproblem.

“Vi er nødt til at krydse fingre for, at det ikke bliver værre, for i øjeblikket er det stadig håndterbart.”

LÆS OGSÅ: Prisen er for høj: Manchester United-lejesvend vender hjem

“Hvor alvorligt det er? I øjeblikket får han en træthed mod slutningen eller en ømhed mod slutning, som forhindrer ham i at fuldføre kampene.”