Van Gaal brugte store summer penge i begge sine somre som manager i Manchester United, da han stod for at hente blandt andet Angel Di Maria, Radamel Falcao og Luke Shaw i sin første sommer. Sommeren efter stod han også for at tilføje både Anthony Martial, Morgan Schneiderlin og Bastian Schweinsteiger til truppen.

LÆS OGSÅ: Dean Henderson giver Manchester United et endegyldigt ultimatum

Ydermere var det også Louis van Gaal, der i 2015 stod for at sælge Jonny Evans for blot 51 millioner kroner. Efter salget af Evans, var den hollandske manager meget ivrig efter at erstatte ham med den nordiske forsvarsspiller, der på daværende tidspunkt spillede i Everton, John Stones.

Chelsea-boss José Mourinho var også meget desperat efter at skrive kontrakt med den engelske forsvarer. Det lykkedes dog ikke, selvom de faktisk sendte hele tre bud afsted. 12 måneder efter endte John Stones med at skrive kontrakt med Manchester City.

Efter sin ankomst til Manchester City, har han været en meget fremtrædende person for City - og især i denne sæson. Nu har Louis van Gaal også indrømmet, at han var meget ivrig efter at skrive kontrakt med forsvareren i løbet af sin tid på Old Trafford.

"John Stones er tilbage til sit allerbedste. Jeg husker, at jeg så ham som en ung forsvarer. Jeg syntes, at han var fantastisk og velsignet med en stor personlighed," fortalte Louis van Gaal ifølge engelske Metro, og fulgte op med:

"Dette var grunden til, at jeg ønskede at skrive kontrakt med ham, da jeg var i Manchester United. Jeg ville have elsket det, hvis han kom, men han valgte Manchester City."

LÆS OGSÅ: Barca-præsidentkandidat henter investering på 1,8 mia. kr.: Vil signe tre nye spillere

"Det er dejligt, at Stones igen er fuld af selvtillid, efter at have manglet det i et stykke tid. Pep har givet ham selvtilliden tilbage, og det er vidunderligt at se, hvor godt Stones spiller igen."