Der er forandring at spore i Real Madrid, hvor man først måtte vinke farvel til forsvarsstjernen i form af Sergio Ramos, hvor man samtidig hørte rygter om, at Raphael Varane, Los Blancos’ anden stjerneforsvarer, afviste de kontraktudspil, som Real Madrid kom med.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

Og der skal ikke herske nogen tvivl om, at rygterne blot har taget til i kraft, hvor man især hører om et skifte til Manchester United.

Det forlyder, at man skulle nærme sig en aftale, som sender Varane til Old Trafford og Premier League.

Mediet ABC mener at vide, at man blot mangler en ekstra pose penge før Real Madrid er tilfredse. De melder, at beløbet, der adskiller de to klubber, er 37 millioner kroner.

Real Madrid ønsker €50 millioner for Varane, men Manchester United har altså indtil videre kun været villige til at smide €45 millioner efter ham, hvilket ikke ser ud til at være nok for Los Blancos, som ikke ønsker at rykke sig ud af flækken.

LÆS OGSÅ: United-spiller om spillefattig debutsæson: “Jeg har leveret, når jeg fik muligheden”

Det taler dog for, at adskillige medier har meldt, at Raphael Varane skulle være meget opsat på at skifte til Manchester United, hvorfor det i den grad ligner, at Ole Gunnar Solskjær er ved at opbygge et spændende mandskab.