José Mourinho har vist sig fra sin bedste side. Han har nemlig overrasket det unge Roma-talent Felix Afena-Gyan med et par dyre sko.

Den 58-årige José Mourinho, der i øjeblikket er træner i AS Roma, har overrasket en af sine spillere med en helt særlig gave.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo nomineret til fornem pris

Mourinho har nemlig holdt sit løfte om at købe et par dyre Balenciaga-sko til det kun 18-årige Roma-talent Felix Afena-Gyan.

Skoene fik han, da Roma i weekende sikrede sig en sejr på 2-0 over Genoa i Serie A. Og det var i høj grad Felix Afena-Gyan, der sørgede for, at de fik denne sejr i hus.

Det kun 18-årige wonderkid blev nemlig skiftet ind fra bænken i det 74. minut. På trods af den lille mængde spilletid, var det Felix Afena-Gyan, der scorede begge kampens mål.

Efter kampen fortalte José Mourinho, at han havde lovet det 18-årige talent, at han ville forære ham et par sko fra Balenciaga, der koster cirka 6.000 kr., hvis han kom på scoringstavlen.

“eg havde lovet at købe Felix de støvler, som han virkelig godt kan lide. De er virkelig dyre og koster 800 euro, så han løb over til mig og sagde, jeg ikke måtte glemme det,” lød det fra Mourinho efter kampen.

LÆS OGSÅ: Portugisisk stjerne afslører: Derfor kollapsede skifte til Barcelona

Som du kan se i videoen herunder, så har Mourinho holdt sit løfte til den unge spiller. Mandag blev han nemlig overrasket med de dyre sko af den portugisiske træner.